dijous, 22 de gener del 2009

RESPOSTES QUE GENEREN MÉS PREGUNTES

Durant el ple del mes de novembre el BLOC va fer una sèrie de preguntes que no van ser contestades en el moment. Dos mesos després, ens les han respost per escrit i enlloc d'aclarir-nos els dubtes ens han generat més preguntes. Perquè jutgeu vosaltres mateixos us les transcrivim tot seguit:
  1. En quin estat es troba l'elaboració de l'informe tècnic respecte als terrenys de l'antic parc militar? El dia 15 de gener es va celebrar una reunió "per aclarir" el tema i estem com estàvem: s'insinua que es requalificarà a terciari i una part residencial però no s'aclareix ni l'habitabilitat ni l'ordenació definitiva. Quan baixaran del burro i recuperaran tot el treball fet pel BLOC des que va assumir l'alcaldia? Només va faltar aprovat les bases proposades pels tècnics municipals a partir d'uns criteris de creixement sostenible, sòl dotacional per a serveix municipals i zones verdes, vivendes protegides..., a què esperen els socialistes per reconéixer que es van equivocar quan van votar en contra tres vegades seguides?
  2. Per quin motiu no s'ha publicat el Butlletí d'Informació Municipal d'octubre? El regidor no contesta a la pregunta i només diu que no fou possible publicar-lo junt al programa de festes i que ho van ajornar fins a final d'any. Estem a finals de gener i encara no s'ha publicat cap BIM, ja ens han demanat 3 articles. Quan governava el BLOC es publicaven 4 exemplars de "El Poble" a l'any. L'actual equip de govern considera important informar als veíns i veïnes del poble o no?
  3. Quines notícies té el senyor regidor del Fòrum ciutadà? Per què no s'ha tornat a convocar? Per què el president no va assistir a la reunió de l'estudi de paisatge del sector I? Resposta del regidor: La pròxima reunió es realitzarà amb assitència tècnica per un millo aprofitament de tots els membres del fòrum. Sobre la reunió del sector I, el president del Fòrum si que va acudir, no va poder entrar en estar la sal completa. Com sap el senyor regidor que cal optimitzar el funcionament del Fòrum ciutadà si no s'ha convocat cap reunió? Respecte a la segona part, sense comentaris: a la sala hi havia persones dretes i inclús se'n van incorporar més després que el senyor president decidira anar-se'n.
  4. Quines mesures es pensen prendre en el camp de futbol i el trinquet que es troben en un estat lamentable? El senyor regidor d'esports contesta que en pròximes dates es durà a ple la signatura amb la Diputació de València per a la instal·lació de gespa artificial, s'estan buscant concesionaris. Prenem nota senyor regidor.
  5. En quin estat es troba la contractació del professor/a de l'EPA? Resposta vergonyosa, més info ací. Existeix una borsa de treball, perquè no s'aprofita per cobrir la plaça?
  6. Per què el llibre sobre l'història del poble no s'ha publicat en valencià? "Se ha hecho solamente en un idioma por limitaciones presupostarias, a pesar de ello el prólogo se ha publicado en bilingüe." Marcos dixit. Entenem la limitació pressupostària però insistim: Per què el llibre sobre la història del poble no s'ha publicat en valencià? Qui ho ha decidit?
  7. Quina solució es pensa donar a quel'escola pública es queda menuda? L'alcaldessa informa d'una reunió amb un responsable de la conselleria de cultura on també assistiren membres de l'AMPA i la directora de l'escola on s'arribà a l'acord de l'ampliació de l'escola en 4 unitats de primària durant el curs 2009/2010. Nosaltres prenem nota i preguntem: En quins terrenys es farà l'ampliació? Afectarà el desenvolupament de les classes?
Ens veiem al proper ple!

1 comentari:

Jaume Joan ha dit...

La democràcia és preguntar i respondre, és debat, és reflexió, és escoltar, és control en les seus de control, és joc de partits net... qualque pregunta més? Alexandre