dimecres, 5 de novembre del 2008

PAI SECTOR 1: "ÉS UN INSULT A LA INTEL·LIGÈNCIA QUE DIGUEN QUE LA ZONA ESTÀ DEGRADADA"

Al voltant de 30 veïns i veïnes, entre els quals una bona representació del col·lectiu local del BLOC, van acudir el passat dilluns 3 de novembre al centre cívic per valorar l'impacte paisatgístic que tindria el desenvolupament del PAI del sector 1 ( 70.000m2, des de Mirambell al polígon). En aquesta reunió es va passar una enquesta on s'havia de valorar l'estat de degradació de la zona i el seu valor patrimonial i social.
La immensa majoria dels assistents van mostrar el seu desacord amb el desenvolupament d'aquest PAI i alguns, es van mostrar sorpresos perquè en desconeixien la seua aprovació.
El BLOC de Bonrepòs i Mirambell volem informar a tota la ciutadania que aquest PAI va ser aprovat al ple celebrat el 16 de juliol de 2008. amb els vots favorables dels regidors del PSOE i de CV al·legant que la zona està degradada i que a més és l'únic lloc on es pot construir el nou ambulatori. Com poden dir aquestes barbaritats i quedar-se tan tranquils? El BLOC sempre hem defensat que s'ha de construir als solars que hi ha al poble i que s'ha de solucionar la requalificació dels terrenys del Parc Militar on hi ha espai més que suficient per fer els edificis municipals que calga: l'ambulatori, el centre de dia per a persones majors però també un auditori on es puga fer teatre, projeccions de cinema i concerts en condicions.
Ara i sempre, el BLOC ha defensat l'horta i ha atés les demandes dels llauradors i ha recolzat les seues reivindicacions.
Per cert, a la reunió va assitir el regidor d'urbanisme i el de CV però no van contestar cap pregunta de les que va formular el públic assistent. Lamentable.

1 comentari:

Jaume Joan ha dit...

Enhorabona pel bloc. Respecte de l'article: ja n'hi ha prou. Créixer al preu que siga i a costa del que siga ens ha portat on som: a un poble desfigurat, horrible a mesura que s'acaben projectes i projectes salvadors.