dilluns, 1 de desembre del 2008

VICENT SÀNCHEZ, NOU SECRETARI GENERAL DEL BLOC JOVE

Vicent Sànchez, militant del BLOC de Silla (l’Horta Sud), qui era Secretari d’Organització de les joventuts del BLOC, va ser elegit Secretari General el passat diumenge per l’Assemblea del BLOC JOVE, en substitució de Pere Fuset, qui havia presentat la seua dimissió. La Secretaria d’Organització l’exercirà Jordi Aura, del col·lectiu de Castelló de la Plana.
El nou dirigent del BLOC JOVE té 24 anys i des de feia quatre formava part de la Coordinadora Nacional. És llicenciat en Biologia per la Universitat de València, on va ser representant d’estudiants al Claustre durant quatre anys en les llistes del Bloc d’Estudiants Agermanats i ha format part del Voluntariat Lingüístic i del moviment contra el Pla de Bolonya.
A més de la seua activa participació en el BLOC JOVE, Sánchez és en l’actualitat Secretari Local del BLOC de Silla i membre del Consell Nacional del BLOC.
Per la seua part,
Jordi Aura era fins al passat diumenge Secretari d’Implantació del BLOC JOVE i compatibilitza la seua militància juvenil amb el càrrec d’assessor del Grup del BLOC a la Diputació de Castelló.