dilluns, 8 de desembre del 2008

GRAFFITIS CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Una bona iniciativa sens dubte la decorar els parcs del poble amb murals contra la violència de gènere. L'ajuntament enguany ha celebrat el 25 de novembre amb activitats ben interessants ara només cal passar-se pels parcs a vore els graffitis per contemplar els tobogans i demés jocs per a xiquets i xiquetes i vore que el seu manteniment en alguns parcs públics deixa molt que desitjar. També seria un bon reclam si hagueren pintat les parets del camp de futbol on creixen males herbes lliurement o al trinquet, que es troba en un estat penós, i també haguera estat bé pintar de colorins la Llar Parroquial perquè les visites als murals constatarien el fred que passen els que l'utilitzen a diari per assajar o fer concerts o a les parets de l'antic parc militar, donarien color a l'espai més degradat del poble!

Per cert, fou un regidor del BLOC en la passada legislatura qui va oferir als joves del poble un curs de graffitis perquè ja es considerava bona idea fomentar l'art urbà entre els i les joves del poble.

Des d'ací, felicitar al regidor de joventut per la iniciativa però també dir-li que també és hora d'arromangar-se ell i el seus companys de govern per solucionar la resta de problemes que tenen en els seu dia a dia els veïns i veïnes del poble, en això estarem al seu costat.