dimarts, 16 de desembre del 2008

EL BLOC CREU QUE LA "MARXA ENRERE" DE CAMPS ÉS UNA VISTÒRIA DE LA COMUNITAT EDUCATIVA I UN FRACÀS DE FONT DE MORA

Enric Morera (BLOC-Compromís): “Des del BLOC volem donar l’enhorabona a la Plataforma per l’Ensenyament Públic i animar-la a continuar endavant. Dels 10 punts que ens van portar al carrer el 29 de novembre ja n’hem aconseguit un; però encara ens en queden nou”

El Secretari General del
BLOC i diputat del Grup Parlamentari Compromís, Enric Morera, ha transmés hui de manera formal la seua felicitació a la Plataforma per l’Ensenyament Públic per allò que considera “una victòria contundent de la comunitat educativa sobre l’erràtica política educativa del Partit Popular”. En paraules de Morera, “la marxa enrere ordenada pel president Camps és la prova més evident de l’èxit de la històrica manifestació del 29 de novembre i dels centenars d’activitats en centres educatius, malgrat que Canal 9 i Ricardo Costa intentaren llevar-li legitimitat”. De fet, ha continuat el diputat del BLOC, “el temps ens ha donat la raó: el conseller Font de Mora ha fracassat en la seua política educativa, i ha hagut de ser el president de la Generalitat qui ha ordenat la suspensió de l’orde d’Educació per a la Ciutadania”. Si jo fóra Font de Mora, ha dit Morera, “començaria a replegar el despatx de l’avinguda de Campanar després d’aquest fracàs”
El dirigent del
BLOC ha recordat, però, que “els problemes del sistema educatiu públic valencià no es resolen amb la suspensió de l’orde d’EpC, sinó que queda molt de treball per fer”. En eixe sentit, Morera ha recordat que “la Plataforma per l’Ensenyament Públic, a la qual vam donar tot el suport des del BLOC, va elaborar un document amb 10 reivindicacions, i d’eixes n’hem aconseguit una, però ens en queden encara nou”. Per això, des del BLOC es demana a la Plataforma “que continue endavant, treballant de valent per una escola pública, valenciana, democràtica i de qualitat. En eixe camí, trobaran sempre la col•laboració i el suport de les dones i els homes del BLOC