dilluns, 1 de desembre de 2008

A PARTIR D'ARA LES MULTES A TRÀNSIT

- Veïns i veïnes, aneu amb compte!! Vicentica ha decidit que eixa impunitat que hi ha a Bonrepòs i Mirambell amb les normes de circulació s'ha acabat. A partir d'ara van a posar-se seriosos. Qui la fa la paga.
Si et botes un STOP: multa! Si deixes el cotxe al mig del carrer: multa! Si aparques damunt de la vorera de l'ajuntament: multa!
- Epssss, heu donat en la pregunta clau: això que fan ella (alcaldessa) i els seus guardians a tot hora també ho multaran?
- No , tranquils, això no. Per això van a crear una comissió d'experts. Un grup de treball que decidirà quines multes continua s'enviaran a trànsit perquè tot el pes de la justícia caiga sobre els malfactors i quines no s'enviaran i per tant es quedaran per pagar perdudes al limb.
- Però quin criteri seguiran per escollir un camí o un altre per a cada denúncia?
- Ah, no sé. Ser bona persona, no dir paraulotes, no escopir pel carrer o , tal volta, si vas a missa els diumenges o tots els dies?
- Vaja, estem més tranquils, segur que no serà que qui els cau en gràcia no pague i qui els cau graciós sí. Això no ho han fet ells mai.

foto: cotxe de l'alcaldessa a la porta de l'ajuntament damunt de la vorera un dia qualsevol