dimarts, 29 de març del 2011

BLOC JOVE: ARRIBA LA TNP 2011


Arriba una vegada més la Trobada Nacionalista de Primavera, l’espai de participació i formació del BLOC JOVE en què aquest any també participaran Joves amb Iniciativa així com tots els joves que donen suport a Coalició Compromís i s’animen a compartir un cap de setmana de formació i experiències. A Benicàssim, aprofitarem aquesta Trobada per a formar-nos de cara a les properes eleccions del 22 de maig, i com no… per a passar-nos-ho molt bé. Ens acompanyes?

On és?
La jornada tindrà lloc a l’alberg Argentina de Benicàssim.

Qui pot vindre?
Tothom qui vulga participar-hi. No cal ser militant. La trobada és oberta a simpatitzants i també a qualsevol jove curiós o amb inquietuds, a qui es comboie a passar un cap de setmana de formació i compromís. Sols has de tenir ganes de participar i formar-te!

Quant costa?
La inscripció costa només 30 € i en el preu estan inclosos els desdejunis, sopars, dinars i l’allotjament dels dos dies.

Com inscriure’s?
Només has d’entrar a la web del blocjove.org, emplenar el formulari que apareix més avall i fer l’ingrés dels 30 € al nºúmero de compte: 2077-0075-19-1100925442 de Bancaixa. És molt important que, en fer l’ingrés o la transferència, ens indiques en el motiu el teu nom i cognoms. El període d’inscripció acaba el 1 d’abril.