dilluns, 13 de setembre del 2010

DIMECRES 15 DE SETEMBRE PLE ORDINARI

El proper dimecres 15 de setembre se celebrarbà a l'auditori de l'Ajuntament el ple ordinari del mes de setembre amb el següent ordre del dia:



1- Al·legacions al Pla Acció Territorial de Protecció de l'Horta (PATPH). 
El BLOC vam presentar una proposta d'al·legacions  que no ha segut tinguda en compte i per contra per part de  l'equip de govern ens han presentat unes al·legacions que no hi ha per on agafar-les.
2- Certificació d'obra de l'edifici multiusos
El BLOC hem manifestat en tots els plenaris que estàvem en contra del projecte que consistia en tirar un edifici històric del poble per fer-ne un amb una estètica més que xocant i que no es sap molt bé si serà adequat a la funcionalitat que se li pretén donar. Ara l'únic que esperem és que s'acabe abans del 31 de desembre per no perdre la subvenció.
3- Modificació ordenança llicències d'obertura d'establiments 
El BLOC estem a favor de la modificació que es proposa per recaptar també a llicència en cas de canvi de titularitat i no solament quan s'obri un establiment.
4- Modificació ordenança EPA
El BLOC estem d'acord en què els alumnes d'altres localitats peguen una mtrícula més alta que els veïns del poble com ja ocorre en l'abonament de la piscina o l'escola d'estiu.
5- Mocions
El BLOC presentarem una moció per mostrar el total desacord amb les retallades de la Conselleria d'Educació. Si volem una escola pública de qualitat no es pot retallar personal.
6- Precs i preguntes
Primer pregunten els partits polítics i després els veïns i veïnes, no cal que et diguem que és el moment de la participació ciutadana, el moment de demanar explicacions, fer suggerències o preguntar.
LA TEUA ASSISTÈNCIA ÉS MOLT IMPORTANT, QUE NO T'HO CONTEN!