dilluns, 15 de març del 2010

PROPOSTES EN POSITIU, PENSANT EN TU

EL PSOE i CV VOTEN EN CONTRA DE CONVOCAR EL FÒRUM JOVE PER CONSULTAR EN QUÈ S'HAN DE GASTAR ELS PRESSUPOSTOS DE JOVENTUT
Letícia Amigó “Esta és la primera proposta del Bloc Jove però no serà l'última, la nostra motivació és implicar a la joventut de Bonrepòs i Mirambell per millorar en poble”

El passat 9 de març en el ple ordinari es va debatre sobre la idea del Bloc Jove de Bonrepòs i Mirambell de convocar el Fòrum Jove, que fa un any es va constituir i ja no s'ha reunit més, per preguntar als joves de la localitat en quines activitats volen que es gasten els diners previstos per a la regidoria de joventut. Els partits de l'equip, PSOE i Coalició Valenciana, van votar en contra i es va rebutjar la proposta.

Segons Leticia Amigó, secretària local del Bloc Jove “el PSOE ha tornat a demostrar que no li importa l'opinió de la gent jove i que a més enganyen als seus votants perquè al seu programa electoral estaven els pressupostos participatius”.

El Fòrum Jove es va crear fa una any i tenia com a objectiu implicar als joves en les polítiques de joventut del poble i demanar-los opinió sobre les seues necessitats. Des d'aquella reunió inicial no s'ha tornat a reunir.

El col·lectiu del Bloc Jove de Bonrepòs i Mirambell es va crear fa un mes i, segons la seua portaveu “dedicaran molts esforços a fer propostes en positiu com aquesta perquè el que el poble necessita una joventut activa i participativa”.