dilluns, 18 de maig del 2009

PP I DEPENDÈNCIA: 4 REGIDORS SENSE COR

El passat dimecres es va celebrar un plenari ordinari com ja vos vam dir. Arribat el punt de l'ordre del dia de les mocions dels grups polítics. El PSOE en va presentar una en la qual s'exigia a la Generalitat Valenciana l'acceleració dels tràmits per a l'aplicació de la Llei de Dependència. Aquesta llei està en vigor des de fa 2 anys i 5 mesos però al País Valencià la seua aplicació no ha segut a penes efectiva, fet injust i sense justificació possible.



És per això que després de la lectura de la moció per part de Jesús Raga, regidor del poble i directament afectat pel boicot de la Generalitat a l'extensió de les ajudes previstes a la llei, el BLOC ens vam solidaritzar amb ell i amb totes les persones que es troben en la seua situació i els seus familiars i vam expressar el nostre suport explícit a la moció.




Per contra, els 4 regidors del PP van votar en contra al·legant que segueixen les directrius del partit i que el conseller de benestar social està actuant correctament. Es pot ser més insensible? Estan per damunt de les persones les ordres d'un partit polític? S'abandonen valors com la solidaritat i l'empatia amb els veïns i veïnes del poble per ser representant del partit que governa la Generalitat?




La gent del BLOC no som de la mateixa pasta, quan ocorre alguna injustícia ens posem del costat de qui la pateix i no dels botxins i és per això que no solament vam votar a favor de la moció sinó que també vam participar de la manifestació que va recórrer els carrers de la ciutat de València en defensa del d'una llei social, de tots i totes, perquè les persones dependents i els seus familiars necessiten que la Llei de Dependència s'aplique urgentment, ja són més de 6000 els valencians i valencianes que han faltat sense rebre les ajudes.

La moció fou aprovada amb els vots dels regidors i regidores del BLOC, PSOE i CV i els únics vots en contra de les regidores i regidors del PP.








1 comentari:

Anònim ha dit...

M'agrada molt la vostra pàgina. Vaig estar en la manifestació i no vaig oir bé l'oració "lliura'ns de Cotino i Camps". Gràcies per posar-la Si cabera tot el parlament que van llegir Vaig sentir vergonya de tindre el govern? valencià del PP. Corruptes i roïns.