divendres, 30 de setembre del 2011

MINICRÒNICA DEL PLE ORDINARI (2A PART): PREGUNTES DEL BLOC i algunes respostes.

  1. Pregunta: La porteria de futbet està des del mes de maig abandonada al camp de futbol, per què noestà instal·lada al seu lloc (festòdrom del polígon)? Resposta: No s'instal·larà fins que no tinga una malla perquè no s'escapen els balons. Quina excusa més tonta, però si els xiquets juguen igual col·locant pedres? Aleshores quan posaran la xàrcia?
  2. Pregunta: Ja s'han estudiat la proposta de reordenació del trànsit que presentà el BLOC? Resposta: NO, no se l'han estudiat.
  3. Pregunta: Ja han comprovat quin és el c/Vicent Andrés Estellés i que no és c/Mar ? Resposta: No.
  4. Pregunta: Ja s'han plantejat començar a fer l'inventari de Béns de l'Ajuntament? Resposta: No.
  5. Pregunta: Tenen previst fer un catàleg de Béns patrimonials com exigeix la llei de Patrimoni Valencià? Resposta: Si, algun dia.
  6. Pregunta: Ja s'han llegit la proposta de normes del Facebook presentada pel BLOC en l'anterior plenari? Resposta: No.
  7. Pregunta: La regidora d'educació no va contestar a la pregunta "quan de temps estaran els barracons a l'escola", pensa contestar-nos?  Resposta: No.
  8. Pregunta del BLOC: De qui és el solar on s'ha anunciat que s'ubicaran els pàrquings públics? Quin és l'acord amb el propietari? Resposta: És d'unes persones que "amablement" han cedit els solars a canvi de no pagar l'IBI, bueno un sí que el pagarà i l'altre no. El BLOC pensem que aquesta iniciativa perjudica els interessos del poble i no s'ha fet cap estudi de necessitats d'aparcament.
  9. Pregunta: Festes: S'ha fet el programa de festes conjuntament amb el rector per què mai havíem vist tantes misses? Resposta: Jajajajaj, perquè no quadrava amb el "Full Parroquial" i se li va oferir posar els actes religioso al programa.
  10. Pregunta: Quant han costat les festes d'enguany? Més o menys que l'any anterior?                                    Resposta: "A igual presupuesto más festejos".
  11. Pregunta: El BLOC va preguntar fa mes d'un any sobre quan es retiraran les torres de mitja tensió dels parcs infantils, la Sra Trives va insistir moltíssim quan estava en la oposició en que eren un perill mortal per als xiquets del poble (el BLOC també ho considerava així). Quan es van a retirar? Resposta: Tenim 4 anys per davant, vosaltres (referint-se al PSOE) heu tingut molts anys i no ho heu fet.
  12. Pregunta: S'ha fet la neteja anual dels imbornals per previndre inundacions? Si no és així, per què no s'ha fet? Es farà abans que torne a ploure? Resposta de la Sra Trives: se hizo en julio, se ha hecho esta esmana y se volverá a hacer cuando haga falta. L'alcalde li recorda que estan parlant dels imbornals. A açò no contesten.
  13. Pregunta: L'anterior equip de govern es va negar a convocar un ple extraordinari per a analitzar el compliment de contracte de l'empresa de jardineria. Pensa convocar-lo l'actual alcalde (el PP també va votar a favor de la celebració)? No contesten.


Com veieu les respostes són o tirar balons fora o directament menysprear al BLOC contestant simplement NO a preguntes que requereixen una explicació.