dimecres, 15 d’abril del 2009

HUI DIJOUS, PLE EXTRAORDINARI

Al nostre poble, últimament anem de ple extraordinari en ple extraordinari. Mai no se n'han fet tants. Què passa d'especial en esta temporada? No res, que sempre que hi ha una subvenció a la vista es preparen els projectes a última hora i només queda l'opció d'aprovar-los corrent i fugint.

Conseqüència fàcil de comprendre: projectes amb defectes, poc temps per a l'anàlisi i les aportacions, poca discussió...

Això ens ha tornat a passar amb la subvenció a municipis per part de la Generalitat Valenciana. Són 203€/habitant i la presentació de projectes està a punt d'acabar-se. Proposta equip de govern: Rehabilitació de l'edifici de l'ajuntament vell per destinar-lo a centre de salut i sales multifuncionals.

En principi pot semblar "estupendo" però fullejant el projecte, no ens han deixat temps a més, ens sorgeixen diverses preguntes: no és un edifici massa modern per a estar ubicat al nucli antic? On s'ubicarà l'ambulatori mentre duren les obres? A què aniran destinades les sales multifuncionals, caldria saber-ho per condicionar-les bé, no? I la pregunta estrella, a l'ajuntament vell no era imprescindible crear una escola taller?

Tot això, i més, li ho preguntarem demà a l'equip de govern i depén del què ens expliquen votarem. La gent del BLOC tenim un defecte, ens agraden les coses ben fetes i més si es paguen amb diners públics, altres només pensen en l'autobombo i així van, de ple extraodinari en ple extraordinari per corregir errors d'uns i altres.

Si t'interessa el tema,
PLE EXTRAORDINARI
DIJOUS 16 ABRIL
20h Auditori Ajuntament