dijous, 2 d’abril del 2009

ACTIVITATS CAP DE SETMANA: ESTRELES, CATXIRULOS, ESCOLES I TEATRE

DES DE DIJOUS 2 A DIUMENGE 5 D'ABRIL. 100 HORES D'ASTRONOMIA

Aquesta setmana és la festa mundial de l’Astronomia. El projecte de les 100 hores d’astronomia pretén fer participar el major nombre de persones en l’observació del cel. Aquest esdeveniment a nivell planetari té més de 1500 activitats registrades en 130 països de les quals unes 200 a Espanya. Durant 4 dies seguits es faran observacions populars del cel amb telescopis, connexions des de grans observatoris, tallers d’astronomia, xerrades, etc... Les “100 hores d’Astronomia” te lloc des de hui dijous dia 2 fins el diumenge, 5 d’abril als observatoris de la Universitat de València. Més info ací.


DISSABTE 4 ABRIL- 18h TALLER DE CATXIRULOS (Massarrojos)

La Colla de Massarrojos convida grans i menuts a acudir al calvari a construir catxirulos per després poder-los empinar durant les pasqües. Més info ací.


DIUMENGE 5 D'ABRIL- 10:30h TROBADA ESCOLES EN VALENCIÀ (La Pobla de Farnals)

Aquest diumenge és la trobada d'escoles en valencià de la nostra comarca. L'escola del poble participarà un any més ta a la cercavila, acompanyada per la Colla La Brama, com amb un taller que organitza l'AMPA. És una festa preciosa que no et pots perdre! Més info ací.


DIUMENGE 5 ABRIL- 19:30h TEATRE: SEMPRE EN FALTA Ú ( Teatret d'Alfara)

El grup de teatre del poble actua a Alfara. Representarà l'obra "La iaia tira fum". Si encara no l'has vista no pots faltar i si et va encantar pots repetir!