diumenge, 8 de febrer del 2009

COMENÇA EL FORMAJOVE 2009!


Aquest dissabte començarà el Pla de Formació i Dinamització del BLOC JOVE, una programació d'activitats al voltant de temes d'actualitat acompanyar d'altres actes lúdics, que ha organitzat la Coordinadora Nacional junt als diferents Col·lectius Comarcals.

La crisi econòmica i el model de desenvolupament, l'actitud lingüística, la reforma del sistema universitari, la participació ciutadana de la joventut, les seleccions nacionals i l'estudi dels fets i protagonistes històrics del nacionalisme valencià... seran els temes que impregnaran les activitats organitzades pel BLOC JOVE per a militants, simpatitzants i qualsevol jove interessat del País Valencià.

A dia d'avui, el programació consta de cinc activitats que tindran lloc a la Safor, la Ciutat de València, l'Horta Sud, la Plana Baixa i a les Comarques del Sud, tot i que des de l'organització del FORMAJOVE 2009 tancarà durant les properes setmanes cinc activitats més a altres comarques valencianes, així com a la Universitat de València i la Universitat d'Alacant, aquestes darreres a càrrec del recentment constituït BLOC JOVE UNIVERSITARI.

Podeu consultar la programació clicant ací.