diumenge, 14 d’octubre del 2012

QUÈ VA PASSAR LA MATINADA DEL 12 D'OCTUBRE?

El passat 12 d’octubre al voltant de les 5:00 de la matinada mentre un grup de veïns i veïnes del poble gaudia del final de la verbena del ball de disfresses, el regidor de festes, Sr. José Laguna va ser retirat del recinte de festes per membres de Protecció Civil per tal d’evitar una agressió a un veí del poble. L’excusa que va posar el regidor per justificar l’agressió fou que, el veí en qüestió, li havia tirat un cubata.  

El Sr. José Laguna, regidor de festes,  va oferir tanta resistència, que van haver d’actuar sobre ell un amic seu i fins a tres membres de Protecció Civil i mentre el retiraven de la carpa de festes es va dedicar a propinar insults de tipus homòfob dirigits al veí del poble (“maricón de mierda, suéltame que le mato, maricón de mierda”).

Pel que tenim entès el mateix regidor va protagonitzar una altra escena similar unes nits abans, durant la mateixa setmana de festes.

La policia local va acudir a la carpa i davant el que estava ocorrent (assetjament per part de familiars i amics del Sr. Laguna a les 4 persones que recolzaven a l'agredit i en especial a la regidora del BLOC) van minimitzar els fets amb l'expressió "mujer, son fiestas!". Davant d'aquesta actitud vam decidir no denunciar en eixe moment.

Com a BLOC pensem que l’actitud mostrada pel regidor de festes és impròpia d’un representant públic d’este ajuntament i que l’intent d’agressió i els insults homòfobs són una falta molt greu en l’exercici del càrrec que ocupa, per això a nivell polític demanarem que s'explique davant del poble en un ple i la seua dimissió com a regidor del nostre ajuntament.

Ens agraden les festes majors i mai havíem viscut uns fets semblants, no volem violents i feixistes en les nostres festes. La violència mai es pot justificar i molt menys si la genera un respresentant de l'ajuntament.

17 comentaris:

Transhumàncies Valencianes ha dit...

https://www.facebook.com/photo.php?v=3799105064825

Transhumàncies Valencianes ha dit...

https://www.facebook.com/photo.php?v=3799105064825

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

hola maria jose, no me parece bien el comunicado que has puesto en google, ya que yo como muchos otros estabamos presentes y no fue asi exactamente lo que ocurrio.
nosotros no oimos insultos, solamente vimos como tu sobrino le tiraba un cubata por la espalda a un chabal q estaba bailando, y ahora segun tu es el concejal, pienso que si llega a ser otro no uviera aguantado todas las mofas hacia su persona...
me ha sorprendido que intentes canviar la version, entiendo que quieras justificar a tu sobrino pero no intentes dejar como tontos a los que estabamos alli.

Vicen Muñoz ha dit...

Clar la versió de "Dora l'Exploradora" és molt més fiable...

BLOC DE BONREPÒS I MIRAMBELL ha dit...

Supose que dora esploradora no sabrà que el mateix alcalde de Bonrepòs i Mirambell va telefonar el mateix dia 12 d'octubre pel matí a la mare del veí per disculpar-se en nom del regidor per haver-li dit "maricón de mierda".

Rosa Maria Muñoz ha dit...

Que sort que Dora siga Exploradora perque en plena festa saber si el cubata el va tirar aposta o si es tractava d'una burla, és filar molt prim. En una festa i a les 4 del mati et pot caure un cubata, un got o qualsevol cosa el que no es pot consentir es que intenten agredir a una persona i la insulten, sobre tot quan l’intent d’agressió i els insults homòfobs provenien del Señor Regidor de Festes. EIXA ACTITUD NO ES POT CONSENTIR I MENYS EN UNA PERSONA QUE REPRESENTA AL POBLE ACI ESTA LA REPRESENTACIÓ FESTERA QUE HA VOTADO EL PUEBLO. PER SORT NO TOTS HEM VOTAT AL P.P. A MI NO EM REPRESENTA una persona que es mostra violenta i clarament homòfoba.

Pankie Brooster ha dit...

Hola Dora esploradora!yo también estuve allí y te puedo asegurar que de la boca del concejal salió un:"maricon,maricon de mierda!"si a ti eso no te parece un insulto...para mi si y ademas una falta de respeto muy grande o es que cada uno no puede tener la orientación sexual que quiera.Ahora con tu nueva versión de los hechos podemos escribir hasta una trilogía,por si eres familiar/amigo de esta persona primero de todo si vais a mentir,poneros de acuerdo con lo que realmente pasó porque a este paso se llegará a decir que el perro que había en el parque fue quien tiró el cubata...

Anònim ha dit...

Menuda imajen estamos dando

Unknown ha dit...

en primer lugar, quiero dejar claro que no busco perjudicar ni favorecer a nadie, simplemente decir lo que vi. Me parece estupendo que el alcalde pida perdon, pero tambien me gustaria escuchar que maria jose pidiera perdon por lo que hizo su sobrino, eso lo vi yo y mucha gente, e estado ablando con mucha gente del pueblo y todos piensan lo mismo que yo, que es lo que vimos. Rosa maria me parece una falta de respeto decir que en una fiesta puede caer una gota de cubata a alguien, porque que casualidad que le cae a el concejal, que llevaban toda la noche burlandose de el. no digo que no le dijera nada el concejal pero tambien lo veo normal si le tiran un cubata, y si encima intentan agredir a una chica que estaba con el concejal. En conclusion, Maria jose me has desilusionado y lo tendre en cuenta si no canviais vuestra actitud.

Rosella ha dit...

A vore, jo vaig estar a la verbena fins a les 4,30h ballant i passant-m'ho bé amb la gent del Bloc que anàvem disfressats de robin hood. En tota la nit no vaig vore al regidor José Laguna i a l'equip de govern, només dalt de l'escenari durant l'entrega de premis. Per favor deixeu de tergiversar les coses i de justificar la violència i els comportaments homòfobs. De fet no és la primera vegada que el sr. Laguna protagonitza fets com aquests. Ah, i pense que amagar-se baix un pseudònim.lleva tota la credibilitat a la persona.

Rosella ha dit...

A vore, jo vaig estar a la verbena fins a les 4,30h ballant i passant-m'ho bé amb la gent del Bloc que anàvem disfressats de robin hood. En tota la nit no vaig vore al regidor José Laguna i a l'equip de govern, només dalt de l'escenari durant l'entrega de premis. Per favor deixeu de tergiversar les coses i de justificar la violència i els comportaments homòfobs. De fet no és la primera vegada que el sr. Laguna protagonitza fets com aquests. Ah, i pense que amagar-se baix un pseudònim.lleva tota la credibilitat a la persona.

Pankie Brooster ha dit...

Dora esploradora: te parece normal que se le insulte a una persona metiendose con su condición sexual no?que quieres que te diga tu si que desilusionas diciendo este comentario porque sinceramente das a entender que eres una homofoba y no hace falta que le pidas a María José que pida disculpas porque si no lo sabes esto es un comunicado del Bloc lo que quiere decir que es todo el colectivo no solo María José,y por último decirte que te ha desilusionado?creo que al decir eso demuestras que ni eres amiga de ella ni tan siquiera la conoces realmente porque sino sabrías que ella no inventa como tus queridisimos amigos.Reflexiona y evalúa si lo que has escrito es coherente porque creo que no,parecerte normal que se le diga a una persona"maricón,maricón de mierda"no es de ser una persona coherente.

Rosa Maria Muñoz ha dit...

Estimada Exploradora tirar un cubata en una festa a les 5 del matí, és un incident que un regidor es mostre tan agrassiu com per a fer intenvindre a protecció civil i policia local a mas de mostrar comportaments homòfobs NO ES POT CONSENTIR I TÉ QUE DIMITIR. La falta de respeto és agredir a un ciutada, dir-li maricón de mierda, YA HI HA PROU DE EXPLORADORES

Vicen Muñoz ha dit...

Dorita, les persones que escriuen amb pseudònim no em mereixen cap credibilitat, és un acte covard i que posa en dubte la teva versió des del minut 0. L'anonimat i les faltes d'ortografia situen la teva opinió en molt mal lloc.

Unknown ha dit...

Sois una verguenza,solo sabéis mentir y decir falacias, intentáis justificar lo injustificable, como se nota que tenéis mala conciencia. Me alegro un monton que seais una superminoria porque gente como vosotros que os dedicais a provocar y generar violencia no es digno de estar REPRESENTANDO A LA SOCIEDAD VALENCIANA. En primer lugar yo en primera persona fui testigo presencial de como la noche que actuó la orquesta Montecarlo,llegásteis en manada (como las fieras en africa buscando comida desesperadamente) entrando a empujones y desplazando a todos los que estábamos allí, ( padres , niños y YO ), nos retiramos obligatoriamente hacia nuestra derecha mas de un metro, parece ser que estábais secos de BAILARRRRRRRRR, dicho esto !!!!! entiendo que si cada vez que visitais un lugar o acudís a aún evento lo haceis de esa manera NO HAY NADA MÁS QUE ESPERAR PORQUE CON ESA ACTITUD YA DEMOSTRAIS LO QUE SOIS.VIVA VALENCIA. VIVA NUESTRA REAL SEÑERA Y VIVA ESPAÑA PDTA. VIVA EL REY

lluis M. Antolí ha dit...

En primer lloc demanaria que la Sra/Sr Dora esploradora se identificara amb nom i cognom. Crec que en la foscor de la nit sempre actuen els cobars.
En segon lloc quan es parla de l'alegria de que sigam un partit superminoritari demostra que ni es simpatitzan ni creu que amb que les minories siguen necesaries i respectables. Per tant demana que com varen fer en l'Alemania NAZI o la Italia FASCISTA, les minories s'han d'eliminar.
( JUEUS, COMUNISTES, DEMOCRATES etc.).
En tercer lloc quan ha d'intervindre PROTECCIÓ CIVIL i La POLICIA per traure al Regidor de Festes de l'acte, cal vorer quina era la seua aptitud.
La Sra/Sr Dora Esploradora no participa de la vida politica del POBLE, perqué si asistira als Plenaris voria qui te aptitud prepotent ( amb el Rodillo) i qui es comporta amb falta de educació permanent. Qui crea crispació i qui ha d'aguantar fins a insults.
També li diria que després de més de 12 anys d'activitat política en aquest AJUNTAMENT, a l'única persona que se li ha aplaudit com agraïment per la seua defença dels interessos del poble ha segut a Mª José Amigó. Per algo serà
Només per finalitzar li demanaria a aquesta persona una vegada més que si vol que se li tinga en compte, que s'identifique amb noms i cognom com fan totes les persones de bona voluntat que es creuen un estat democràtic, com es el nostre i es deixe de fanfaries de vives i tonteries