dimarts, 19 d’octubre de 2010

EL BLOC CRITICA QUE L'AJUNTAMENT NO HAJA AUTORITZAT LA INSTAL·LACIÓ D'UNA BARRA AL CONCERT DE ROCK DE FESTES I QUE NO HI HAGUERA WC PÚBLICS AL RECINTE

Ja resulta insultant que a Bonrepòs i Mirambell es negue sistemàticament el permís per instal·lar barres als actes de les festes majors quan ho sol·liciten associacions o festers amb la milonga que està prohibit, que és il·legal... En estes festes majors ha tornat a passar, en un concert de rock que es celebrava dins de la programació de les festes majors, que tenia lloc lluny de qualsevol bar i en un recinte pràcticament tancat i de propietat municipal l'ajuntament s'ha tornat a donar permís als grups (que cal recordar actuaven sense cobrar i que pretenien guanyar-se uns dinerets a canvi d'oferir un servei als assistents al concert). Sense permís es facilitava l'acció de la guàrdia civil, que va acostar-se al lloc i va confiscar tota la beguda.

Senyor alcalde, en tots els pobles de la contornada s'instal·len barres als concerts, no les instal·la cap empresa sinó festers o associacions per poder finançar les seues activitats. En cap cas se'ls nega el permís per part de l'ajuntament i només se'ls informa que no es poden vendre begudes alcohòliques a menors d'edat. Això també ocorria al nostre poble fins fa pocs anys, l'ajuntament donava permís i facilitava l'accés a la presa de llum i d'aigua.

Si no rectifica senyor alcalde, per què volem un recinte especial per a concerts i verbenes si no hi ha possiblitat d'adquirir begudes, alcohòliques o no,  en les proximitats? S'imagina vosté una festa sense beguda o prefereix vosté el "botelló"?

Un altre problema fou l'absència de WC públics, on vol que els assistents facen les seues necessitats? A sa casa? Al carrer?

Des del BLOC pensem que quan s'organitza un acte de festes s'ha de pensar bé quines són les necessitats i no deixar res a l'atzar. L'espectacle va estar molt bé gràcies als grups que desinteressadament van oferir les seues cançons al públic assistent però les autoritats van estar molt malament negant la possibilitat d'una barra,  tirant pilotes fora per excusar-se i sense instal·lar els serveis bàsics necessaris.