dissabte, 13 de febrer del 2010

ARTICLE EL POBLE FEBRER 2010

QUIN GOVERN VOLEM PER AL NOSTRE POBLE??

D'un temps cap ací la gestió del poble esta paralitzada, l'actual equip de govern sembla que no s'ho treu de les mans: hi ha qüestions que han anat fins a vàries vegades a ple i encara estan sobre la taula a l'espera que una majoria suficient les aprove sense buscar en cap moment el consens amb l'oposició. estem en febrer i encara no tenim pressupostos municipals , no perquè no estiguen elaborats, sinó perquè no existeix voluntat d'escoltar a la resta de partits per arribar a un acord.

Els últims plens ordinaris només són de tràmit perquè es limiten a adhesions a campanyes de la diputació o a protocols d'actuació que tampoc tenen ningú que supervise el seu compliment, els jardins del poble tornen a veure com creixen les herbes i ja se'ns han mort algunes palmeres, no es revisa el registre d'entrada amb suficient atenció fet que va fer que els regidors de l'equip de govern s'assabentaren del projecte de macrodepuradora a Carpesa gràcies al BLOC. Una altra tàctica del nou govern és modificar acords de ple per resolució d'alcaldia: açò és, que una vegada s'han aprovat coses al ple amb el vot de la resta de partits, el PSOE modifica o canvia aquests acords amb l'excusa d'esmenar errades. errades que per altra part no haurien haver-se produït tenint en compte que tenen una empresa d'assessorament que ens costa a tot el poble 30.000 euros.

El que s'espera d'un equip de govern nou i jove és que faça la feina ben feta, que supervise l'execució dels projectes que s'aproven a l'ajuntament perquè després no ens isquen amb la manta a rossegons de les errades, que vetllen per l'acompliment dels acords de ple, que passegen pel poble per escoltar els problemes dels veïns i veïnes i que cuiden el manteniment de les instal·lacions municipals, que assisteixquen a reunions en representació de l'ajuntament. En definitiva, que treballen pel poble i pels seus veïns.

El nostre poble, ara més que mai, en aquest temps de crisi econòmica, necessita eixe perfil de persones, sembla que el PSOE no entén que l'interés general està per damunt de l'interés personal i per això s'han quedat sols en la tria de l'alcalde. Al BLOC no ens deixa de sorprendre que el regidor Marcos Núñez lamente en premsa que els partits de l'oposició no recolzaren l'elecció de l'alcalde quan en cap moment, quan són ells els que no han fet cap gest per dialogar o consensuar aquesta nova situació, que considerem de vital importància. allò que hauria de lamentar, és que el seu soci de govern de Coalició Valenciana tampoc els votara.

Senyors i senyores del PSOE, un poquet més de trellat i voluntat de consens, pel bé de Bonrepòs i Mirambell.

Volem finalitzar felicitant a la plataforma ciutadana i especialment a tots els veins de Bonrepòs i Mirambell per la seua implicació i participació activa en totes les actuacions per detindre la instal·lació de la depuradora en Carpesa. Gràcies i continuarem treballant perquè definitivament es retire el projecte!