dilluns, 8 de juny del 2009

LA RECEPTA DEL PSOE CONTRA LA CRISI: MALGASTAR DINERS PÚBLICS I “ENXUFAR A TUTIPLEN"

article per a la revista El Poble del mes de juny (o a això ens han dit)

Estimats veïns i veïnes:

Ens ve a la memòria un ple ordinari de l'any passat en què un veí va preguntar a la sra. alcaldessa el perquè de la pujada de impostos, i la seua resposta va ser alguna cosa així com que “tocava apretar-se els cinturó”, a la qual cosa el veí va respondre, que si calia apretarse el cinturó perquè s'havia pujat el sou de 14.000 € a 20.000 €. La màxima autoritat va muntar en còlera però hui és el dia que segueix cobrant eixa quantitat dedicant menys d'una hora diària al càrrec.

També recordem bé les reiterades crítiques que feia el PSOE a l'assessor en l'anterior legislatura. Cal aclarir que eixa persona cobrava un sou de 12.000 € per ajudar als dos regidors que tenien tota la responsabilitat de l'ajuntament. El govern PSOE-CV amb 6 regidors, només començar, va contractar una empresa d'assessoria per 28.000 €. I el pitjor de tot: s'estan repetint els informes per solucionar el tema dels terrenys del l'antic parc militar, faena que ja estava feta i inclús revisada per la Universitat Politècnica. El PSOE prefereix malgastar diners públics pagant per segona volta la mateixa faena que reconéixer el bon treball del BLOC.

I per acabar-ho d'adobar, el PSOE segueix amb la seua tendència “enxufista”. Les últimes adjudicacions a dit són: la persona que sembla substituta de “el maño” i els professors de l'EPA, però fa més de 20 anys que “l'enxufisme socialista” és habitual en Bonrepòs i Mirambell. Per què? Suposem que per comprar favors electorals perquè no hi ha cap altra raó per evitar sistemàticament les convocatòries públiques.

Davant tot açò i atenent la situació de crisi econòmica que afecta moltes famílies del poble el BLOC proposem:
  1. Que el sou de l'alcaldessa s'adeqüe a la seua dedicació a l'ajuntament.
  2. Que es revise el contracte de l'empresa d'assessoria a la meitat per la seua poca eficiència.
  3. Que totes les contractacions de l'ajuntament es cobrisquen mitjançant convocatòries públiques ben publicitades, perquè es puga presentar qualsevol persona del poble i es seleccionen els candidats més ben preparats.